top of page

Caroline Peters van Wetten is Caroline Kunst & Educatie.

Ik deel graag mijn kennis en inzichten, vooral doordat ik zie hoe ik mensen kan laten groeien in hun eigen ontwikkeling. Verkennen, ontdekken, experimenteren en realiseren. Daarbij maak ik gebruik van verschillende (bewerkings-)technieken in 2D en 3D. Het creërend vermogen en het oplossingsgericht denken wordt hierdoor geactiveerd.

 

Vanaf mijn 9de wist ik wat ik wilde gaan doen: ontwerpen, naaien en creëren met stoffen en andere materialen. Later concentreerde mijn werk zich op de theater- en muziekwereld. De hoofdwerkzaamheden van Caroline Costume waren het ontwerpen en vervaardigen van theatrale kostuums in verrassende materialen.

Vanuit Amsterdam ben ik eind 2015 terug in Brabant neergestreken. Daar ben ik onder de naam Caroline Kunst & Educatie werkzaam als beeldend kunstenaar, freelance docent Kunsteducatie en als Kunstcoach en trainer creatieve ontwikkeling.

Om het werken met de verschillende materialen minder milieubelastend te maken, werk ik veel met afvalmaterialen uit de industrie.

Wil je in contact komen met Caroline? Mail mij op info@carolinecostume.nl 

Caroline

Mijn kracht is zien

Zien van de mens achter het gezicht.

Zien van mogelijkheden.

Verder kijken

Anders kijken

Snel oplossingsgericht denken en handelen

We hebben weer genoten van je oneindige en onuitputtelijke creativiteit!

Je komt steeds als een bloem binnen op de scholen en laat een gigantische kleurrijke tuin achter.

 

- Karin van Dijk & Otine van Erp,

Kunstkwartier Helmond -

bottom of page